Hirdetés

Végre bepillantást nyerhettünk a The Sandman adaptációjába

|

Többek között a képregény megalkotója, Neil Gaiman is beszél egy kicsit az alkotásról.

Hirdetés

Nem sokat hallottunk év eleje óta a Netflix gondozásában készülő kultikus képregény, a The Sandman adaptációjáról, a minap azonban a streamingóriás a Geeked Week nevű ünnep keretében végre elhozta nekünk az első ízelítőt a projektből, ami viszont nem a cselekményt mutatja be, hanem a színfalak mögé kalauzol el minket.

Hirdetés

A két perces videó során nem csak a képregény megalkotója, Neil Gaiman beszél egy kicsit az alkotásról, hanem néhány fontosabb főszereplő is megszólal, úgy mint Tom Sturridge, aki Álom, vagy Morpheus szerepében tűnik majd fel, vagy éppen a Trónok harcából ismert Gwendoline Christie, aki Lucifer lesz ebben modern korban játszódó sötét fantasy kalandban, melynek főhőse, Morpheus birodalmában megtalálható az összes valaha látott álom, és ezek révén kapcsolatba kerül istenekkel, démonokkal, mitikus teremtményekkel és egyszerű emberekkel egyaránt.

A már említett színészeken kívül feltűnik még Charles Dance (Roderick Burgess), Boyd Holbrook (Corinthian), Vivienne Acheampong (Luicenne), Sanjeev Bhaskar (Káin), Asim Chaudry (Ábel), Jenna Coleman (Johanna Constantine), Joely Richardson (Ethel Cripps), David Thewlis (John Dee / Doctor Destiny), Stephen Fry (Gilbert) és Patton Oswalt (Matthew, a holló hangja), vagyis egy igazi sztárparádét ígér az egyelőre még premierdátum nélküli alkotás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.