Hirdetés

Végre premierdátumot kapott a Barry 3. évada

|

Kedvenc bérgyilkos színészünk hamarosan visszatér.

Hirdetés

Mintha egy emberöltő telt volna el azóta, hogy legutóbb nyomon követhettük Bill Hader Emmy-díjas sorozatát, a Barry-t, hiszen az idáig két évadot megélt történet 2019 májusában jelentkezett utoljára epizóddal. Az HBO azonban hamarosan végre megszakítja a hosszú hiátust, és a minap bejelentette, hogy mikor tér vissza kedvenc bérgyilkosból lett színészünk.

Hirdetés

A harmadik évad több mint három évvel az előző premierje után, április 24-én veszi kezdetét. A nyolc epizódból álló új szezonban Barry (Bill Hader) kétségbeesetten szeretné hátrahagyni erőszakos múltját újonnan felfedezett szenvedélye javára. De a dolgok összekuszálódnak, ahogy megpróbálja kibogozni magát a bérgyilkosság világából, miközben igyekszik teljesen belemerülni a színészek életébe. Bár Barry sok olyan külső tényezőt kiiktatott már, amelyek az erőszak felé taszították, hamarosan rá kell jönnie, hogy nem csak ezek voltak azok az erők. A főszereplő és társkészítő Hader ezt nyilatkozta a folytatásról:

Sok minden vár még felfedezésre. A saját keményfejűsége, hogy megpróbál rátalálni önmagára, végül nagyon sok embernek okoz fájdalmat. Eddig nem hiszem, hogy tudta volna, milyen mértékben bántja az embereket, ezért ebben a szezonban ezzel kell majd szembesülnie.

Az már biztos, hogy Hader mellett minden fontosabb szereplő visszatér a folytatásra, azaz Stephen Root mint Monroe Fuches, Barry egykori munkatársa; Sarah Goldberg mint Sally, aki első tévésorozatának indulása előtt áll; Anthony Carrigan mint Noho Hank, a csecsen maffia vezetője Los Angelesben; Sarah Burns mint Mae Dunn nyomozó; valamint Henry Winkler mint Gene Cousineau, Barry színésztanára. 

További jó hír, hogy a hírek szerint már a 4. évad is elkészült (egyszerre forgott a 3. évaddal), és csak a formális bejelentésre vár a csatorna. Vagyis remélhetőleg legközelebb már nem kell ennyit várni az új etapok között. Ti várjátok a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.