Hirdetés

Simpson családdal, Amerikai istenekkel és A holnap legendáival erősít a VIASAT6

|

Olyan új sorozatokat mutat be a csatorna, mint az Amerikai istenek, az Idővonal vagy éppen a Helix, de néhány népszerű korábbi széria is bővül új részekkel.

Hirdetés

A VIASAT3 többek között Gundel Takács Gábor új vetélkedőjével, a KérdezŐ-vel bővíti a kínálatát augusztus 27-től, de emellett a VIASAT6 is számos újdonsággal és megunhatatlan közönségkedvenccel várja a nyaralásból visszatérő nézőket.

Hirdetés

Szintén augusztus 27-től, hétfőnként 22 órától országos premierként dupla részekkel érkezik a Helix című sci-fi sorozat, amelyben a Járványügyi Központ orvoskutatóinak egy csoportja egy csúcstechnológiás sarkvidéki laboratórium-komplexumba utazik, hogy kivizsgálják egy rejtélyes járvány kitörését. Nemsokára azonban már élet-halál harcot kénytelenek vívni, amelyen már nem csak a saját életük, hanem a teljes emberiség sorsa múlik. Kicsit olyan lesz ez, mintha A dolog, csak sorozatban, visszafogottabban.

Egy nappal később, augusztus 28-án a 22 órától szintén egy újdonsággal készül a csatorna, ekkor debütál ugyanis a keddenként dupla epizódokkal folytatódó Idővonal (Travelers), amelyben a több száz évvel később élő emberek felfedezik, hogyan küldjék vissza tudatukat az időben, a 21. századi emberek fejébe. Az "utazók" átlagos emberek élete fölött veszik át az irányítást, miközben titokban azon ügyködnek, hogy megmentsék az emberiséget a rájuk váró szörnyű jövőtől - a gond csak az, hogy minden tudásuk történelmi, illetve közösségi médiás profilokon alapul, így a mindennapi életbe való beilleszkedés nehézséget okoz nekik.

Augusztus 29-től azok izgulhatnak majd, akik jól szórakoztak a Zöld Íjász világában játszódó A holnap legendái eddigi eseményein, ugyanis 22 órától, dupla résszel jön a harmadik évad, amely az időutazásnak köszönhetően nem várt fordulatokkal és helyszínekkel kecsegtet.

Másnap, augusztus 30-án szintén kapunk egy sorozatpremiert a VIASAT6on, méghozzá a Neil Gaiman regénye alapján készített Amerikai isteneket, amelyről korábban már olvashattatok nálunk

Mindezek mellett az animációs részleg sem pihen, így hétköznaponként délután 15:30-tól folytatódik a YU-GI-OH! 5D és a Dragon Ball Super dupla epizódokkal, majd a Simpson család következik. A legendás animációs széria 29. szezonja 2017. novemberében mutatkozott be a FOX-on, ám annak megszűnése miatt kénytelenek voltak a 14. résznél beszüntetni a vetítését, amely azt jelenti, hogy 7 rész nem került bemutatásra hazánkban. Ezek a VIASAT6-on leltek otthonra. 

Forrás: VIASAT6, Műsorvízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.