Hirdetés

A készítő szerint nem valószínű, hogy elkészül a Watchmen 2. évada

|

De azért még ne vegyünk erre mérget.

Hirdetés

A HBO idei egyik legnagyobb dobása kétség kívül a héten véget ért Watchmen sorozat lett, melyet nem csak az erős nézői szóbeszéd, de a kritikusok jó véleményei is egyre feljebb emeltek hétről-hétre. Noha sokan remélik, hogy a sorozat megkapja a második évados berendelést, a showrunner/készítő Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) szerint erre elég kevés esély mutatkozik. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-vel nemrég készült interjújában Lindelof elmondta, hogy amikor elvitte bemutatni a sorozat ötletét az HBO-hoz, példaként a True Detective és Fargo sorozatokat hozta fel, hogy milyennek is képzeli el a sorozatot, és hogy egy esetleges folytatásnál az eredeti alkotónak már nem feltétlenül kell részt vennie benne. Éppen ezért nem mondja azt, hogy biztosan nem lesz második évad, de neki jelenleg nincs se egy tökéletes ötlete, se egy megfelelő indoka egy következő etap elkészítésére:

Amikor először mutattuk meg a nagyközönségnek a Pilot (a sorozat első része) epizódot a New York Comic-Conon, gondoskodni akartam arról, hogy mindenki, aki belekezd a sorozatba tisztában legyen azzal, hogy pontosan mi vár rá. Főleg azután, hogy a legtöbb szérializált sorozatnál a közönség egyszerűen nem tudja, hogy milyen hosszú lesz a sorozat, amikor belekezdenek. Ez egy szerelmeslevél az eredeti Őrzőkhöz. Szerettem volna, ha már az elején mindenki számára világossá válik, hogy ez nem egy hét évados történet kezdete. Persze mindig lesz helye még több Watchmennek, ugyanis a világa hihetetlenül gazdag - most pedig remélhetőleg gazdagabb, mint valaha. Hiszen már elnevezhetsz egy olyan történetet is Az Őrzőknek, amelyben egyetlen karakter sem szerepel a sorozatból vagy a filmből mindaddig, amíg ugyanabban a világban játszódik.

Ti szeretnétek, hogy folytatódjon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.