Hirdetés

Leleplezésre került Watchmen-sorozat indulásának kezdete

|

Szerencsére már nem kell sokat várnunk az indulásra.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon debütált az első előzetes az HBO egyik nagy őszi dobásához a Watchmen személyében, azonban a bemutatódátumról akkor még nem hullott le a lepel - mindössze annyi vált biztossá, hogy valamikor az idei év folyamán számíthatunk rá. Most azonban a csatorna egy új promóciós kép keretein belül végre hivatalosan is felfedte az indulás kezdetét.

Hirdetés

Mint kiderült, a Damon Lindelof által megálmodott tízrészes sorozat a tengerentúlon október 20-án, míg idehaza egyetlen nappal később, október 21-én érkezik az HBO-n és az HBO GO-n, főbb szerepekben pedig feltűnik Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, Tom Mison,  Jean Smart, valamint Andrew Howard.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.