Hirdetés

Watchmen - a Prometheus írója készíthet sorozatot belőle

|

A Lost - Eltűntek, a Sötétségben: Star Trek és a Prometheus írója dolgozhat a Watchmen képregény sorozatváltozatán, méghozzá az HBO számára. Persze van egy kis csavar.

Hirdetés

Nagyjából két éve hallottunk róla, hogy Zack Snyder tárgyalt az HBO-val a Watchmen televízióra adaptálásával kapcsolatban, ám a projektről azóta sem derült ki semmi konkrétum, helyette a Warner Bros. korhatáros animációs filmje került előtérbe, amely a tervek szerint nem a film, hanem Alan Moore képregényklasszikusa alapján készül. Nem ez azonban az egyetlen projekt, amely a legendás mű adaptációját tűzte ki céljául. 

Hirdetés

A Variety úgy tudja, hogy az HBO szeretné a tévéképernyőkre költöztetni a Watchment, amelyhez állítólag már ki is nézték a megfelelő szakembert Damon Lindelof képében, aki íróként olyan filmekért felelt, mint a Prometheus, a Cowboyok és űrlények, a Sötétségben - Star Trek és a Holnapolisz, míg a sorozatok területén az ő nevéhez fűződnek a Lost - Eltűntek és A hátrahagyottak szériák. Az új tervezetnek azonban semmi köze nincs ahhoz, amit Snyder próbált összehozni az HBO-val korábban, tehát Lindelof munkája figyelmen kívül hagyja majd a Watchmen filmet és a legutóbbi próbálkozást is. A The Hollywood Reporter szerint a projekt a kezdeti fázisban van, még Lindelof sem írt semmit alá, csak folynak a tárgyalások a felek között. 

Lindelof munkássága ugyan elég megosztó a filmkedvelők között, mindazonáltal azzal semmiképpen sem vádolhatjuk, hogy nincsenek határozott, kreatív elképzelései. Ezek pedig pont jól fognak jönni akkor, ha friss vért szeretne pumpálni a Watchmen feldolgozásába. Márpedig azzal, hogy figyelmen kívül hagyja Snyder remek, de az alapműhöz szolgai módon ragaszkodó rendezését, valószínűleg ezt az irányt célozza meg. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.