Hirdetés

Megkezdődtek a Watchmen széria munkálatai

|

Az HBO Damon Lindeloffal karöltve végre nekilátott a Watchmen sorozat elkészítésének.

Hirdetés

A már évek óta beígért Watchmen sorozat végre komolyabb ütemre váltott. Az HBO által is nagyon kedvelt, és jelenleg is A hátrahagyottakat gondozgató Damon Lindelof nemrég az Instagramján utalgatott arra, hogy elkezdődött a produkció.

Hirdetés

A Watchmen nemcsak Alan Moore egyik legkedveltebb műve, de az elmúlt 10 év egyik legelismertebb képregényadaptációja volt, amit annak idején Zack Snyder vitt filmvászonra. A DC érezte, hogy ennél többre is vágyik a közönség, így később elkészítette a "Before Watchmen" képregényszériát, ami a karakterek múltját igyekezett bővebben feltárni. A DC Comics most úgy döntött, hogy a sztorit be kell integrálni a szélesebb DC univerzumba, mely tulajdonképpen ennek a sorozatnak a célkitűzése.

Az író Instagramján ezzel a képpel csigázta fel a képregény rajongóit:

Lindelof nem egy légbőlkapott választás volt erre a feladatra. A Lost és A hátrahagyottak igen jó portfóliót jelentenek, és még a mozi világában is jártas, mert olyan filmek forgatókönyvírásában vett részt, mint a Sötétségben - Star Trek, a Holnapolisz, és a Prometheus. Reméljük, hogy ez esetben is helytáll. 

Ki várja már a Watchmen szériát? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.