Hirdetés

Websorozattal hidalja át az Amazon a The Boys 2. és 3. évada közötti időszakot

|

Egy egészen ötletes vírusmarketinget választott a stúdió a közkedvelt sorozat népszerűsítésére, amelynek az első része már meg is tekinthető.

Hirdetés

Amíg arra várunk, hogy visszatérjen az Amazon eddigi legsikeresebb sorozata, a The Boys, a streamingszolgáltató gondoskodik arról, hogy kicsit jobban teljen a várakozás, ezért nemrég egy websorozatot indított útjára, amellyel a 2. és a 3. évad közötti időszakot szeretnék áthidalni, valamint összekötni a történéseket.

Hirdetés

Ez a digitális széria a Vought saját, "Fox News-szerű" hírműsorát, a Vought News Network-öt hivatott bemutatni, melynek főszereplője Matthew Edison a VNN műsorvezetőjét, Cameron Colemant kelti életre, aki később majd a The Boys 3. évadában is feltűnik.

Az új részek minden hónap 7-én debütálnak majd a Vought YouTube-csatornáján, és minden egyes ilyen epizódban hét "híradó" klipet, valamint egy reklámfilmet fogunk látni, amelyek fontos és érdekes utalásokat adnak majd a The Boys 3. szezonjáról, amelynek premierje továbbra sem ismert, de ebből a websorozatból kiindulva még hónapokra van.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.