Hirdetés

Hivatalos: jön a Westworld 2. évada

|

Két másik sorozattal karöltve az HBO berendelte a Westworld folytatását.

Hirdetés

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy három új sorozatának is berendelte a folytatását, vagyis a Westworld, a Bizonytalan (Insecure) és a Válás (Divorce) visszatérnek egy második évadra.

Hirdetés

Sajnos a Westworld folytatására 2018-ig mindenképpen várni kell, de ismét tíz részes lesz, ennél többet azonban nem árultak el. Az első évados történetszálakat tovább viszik a folytatásra, de a bonyolultságuk miatt muszáj elegendő időt hagyni a készítők, Jonathan Nolan és Lisa Joy, számára. A sorozat átlag nézőszáma eddig 11,7 millió volt összesítve az HBO felületein Amerikában (tévé, HBOGO, HBO Now), ami több mint, amit a Trónok harca, vagy a True Detective elért az első évada folyamán.

Jonah és Lisa nagyszerű történetmesélők. Nem igazán tudom, hogy mire számítsunk tőlük a második évad folyamán, de legalább olyan izgalmas, titokzatos és szórakoztató lesz mint, az első évad. Mindemelett természetesen eredeti is lesz.

A bejelentést az HBO program igazgatója, Casey Boys ejtette meg. Amíg többet megtudunk a folytatásról, addig olvassátok el, hogy nekünk mi a véleményünk róla féltávon és érdemes elmerülni az Internet rejtett zugaiban is a rajongói teóriákért, akad közöttük pár figyelemre méltó.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.