Hirdetés

Élőszereplős adaptációt kap a Winx Club

|

Az animációs széria feldolgozásának főszereplője a Chilling Adventures of Sabrina egyik színésznője lesz.

Hirdetés

Emlékeztek még a magyar tévécsatornákon is megfordult csajos animációs sorozatra, a Winx Clubra a 2000-es évekből? A modern tündérekre fókuszáló műsor hamarosan visszatér, ám nem rajzolt formában: az alapanyagból a Netflix készít élőszereplős szériát, természetesen a fiatalokat megcélozva.

Hirdetés

Az új show a Fate: The Winx Saga nevet kapta, a története öt lányra összpontosít, akik az Alfeában, egy mágikus bentlakásos iskolába járnak. A Netflixre készülő coming-of-age sztoriban lesz varázslat, romantika és szörnyű ellenfelek is, a baráti társaság tagjainak pedig meg kell tanulniuk irányítani a képességeiket és együtt dolgozni. Már azt is tudjuk, hogy a csapat vezetőjét, Bloomot a Chilling Adventures of Sabrina egyik színésznője, Abigail Cowen kelti életre. 

A hat részesre tervezett Fate: The Winx Saga producerei között ott van az eredeti széria készítője, Iginio Straffi is, a showrunner pedig Brian Young (Vámpírnaplók). Premiert egyelőre nem tudunk mondani, viszont a Deadline jelentése szerint a forgatás előkészületei már megkezdődtek Írországban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.