Hirdetés

A következő interaktív Netflix sorozatban Bear Grylls oldalán szállunk szembe a természettel

|

Izgalmas új formában kerülhetünk közelebb a természethez a kanapénkból.

Hirdetés

A Netflix kezd rápörögni az interaktív tartalmak gyártására. Pár napja számoltunk be róla, hogy a Bandersnatch sikerén felbuzdulva további olyan filmek és sorozatok érkeznek majd a steaming platformra, amelyek bevonják a nézőt is a történetbe. Most a következő ilyen jellegű szériáról adhatunk hírt, ugyanis bejelentésre került a You vs. Wild, amelyben Bear Grylls főszereplésével fedezhetjük majd fel a vadont.

Hirdetés

A nyolc epizódból álló sorozat a világ több tájára is elkalauzol minket, ahol interaktív formában csodálkozhatunk rá a természet csodáira. Útitársunk a túlélős természetfilmjeiről ismert Bear Grylls lesz, aki így nyilatkozott a rendhagyó sorozatról:

"Büszként hozom el ezt az úttörő élőszereplős interaktív sorozatot, amelyben a nézők az én csizmáimba léphetnek és fedezhetik fel korlátok nélkül a világot és annak tájait. A tétek valóban magasak!"

A sorozatot Ben Simms (Shark Tank) rendezi, Grylls pedig természetfilmekken edzett producerek egész hadát hozza magával. Nem is kell sokat várnunk a premierre, hiszen a sorozat már gyakorlatilag készen van így 2019. április 10-én már kattinthatunk rá bőszen a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.