Hirdetés

Még több interaktív tartalom jöhet a Netflixre a Bandersnatch után

|

A Black Mirror rendhagyó epizódját követően tovább folytatja a formulával való kísérletezést a Netflix.

Hirdetés

Nem csupán a nézők tartalomfogyasztásának szokásait igyekszik forradalmasítani a Netflix, hanem maguknak a tartalmaknak a milyenségét is. Részben ezt már meg is tették azokkal a 10 epizódszám körüli sorozatokkal, amelyeket képes akár egyhuzamban is befalni az ember. Egy másik terület, amit szeretnének népszerűvé tenni az az interaktív tévézés.

Hirdetés

Koncepciójukat néhány hónappal ezelőtt mutatták be a Black Mirror sorozat Bandersnatchre keresztelt, tévéfilmmel felérő epizódjával. Az bizonyossá vált, hogy van potenciál az interaktív tartalmakban, viszont van még hová fejlődnie a formátumnak. Egy indiai médiakonferencián kiderült, hogy a Netflix készen áll megadni a lehetőséget a fejlődés számára. Todd Yellin, a cég képviselője így nyilatkozott:

"Hatalmas sikere van itt Indiában, hatalmas sikere van az egész világon, ami ráébresztett arra, hogy jobban bele kell ásnunk magunkat az interaktív történetmesélésbe. Még több erőforrást fogunk ebbe fektetni. A nézők megnövekedett számban számíthatnak majd interaktív történetekre az elkövetkező években. Nem minden esetben sci-fi vagy éppen sötétebb hangvételű sztorikra kell gondolni. Lehet lökött vígjáték vagy éppen romantikus-film, amiben a néző eldöntheti, hogy a főszereplő melyik párt válassza."

A Netflix korábban gyerekeknek szánt műsoraiban használt választási lehetőségeket, de a Bandersnatch egyértelmű jelzés volt arra, hogy készen állnak komolyan venni az interaktív formulát. Egyelőre nincs bejelentve konkrét interaktív projekt, de Yellin szavai alapján nem kell sokat várnunk arra, hogy ismét mi dönthessünk a történet kimeneteléről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.