Hirdetés

Az ifjú Sheldon - megvannak a szinkronhangok

|

Az HBO GO-n már az Agymenők előzménysorozat teljes első évada nézhető felirattal, sőt számos rész már szinkronnal is. Mondjuk a részleteket.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok az Agymenők zseniális és egyben gyakran idegesítő szereplőjének, Sheldon Coopernek a múltjára és még nem kezdtetek bele angolul az előzményeket elmesélő sorozatba, akkor itt az idő, hiszen felkerült az HBO Go-ra az első évad. 

Hirdetés

Az ifjú Sheldon teljes első szezonját már feliratosan elérhetitek az HBO szolgáltatásában, ráadásul jóval a július 15-i tévés szinkronos premier előtt meghallgathatjátok, hogy milyen lett a sorozat szinkronja, ugyanis már tizenöt rész már magyarul nézhető (folyamatosan kerülnek fel a szinkronos epizódok). Nézzétek meg, hogy kik tolmácsolják nekünk a sitcom szereplőit és kik a magyar változat munkatársai: 

Zoe Perry (Mary Cooper) - Zakariás Éva

A színésznő megszólaltatta már többek között Lili Taylort, Ashley Juddot és Elisabeth Shue-t is, de aki látta a Szenilla nyomában című mesét, az jobban be fogja tudni azonosítani a hangját, hiszen ő volt a címszereplő Szenilla, de a tavalyi LEGO Batman filmből is ismerős lehet, hiszen az eredetiben Mariah Carey által megformált polgármestert szinkronizálta. Sheldon erősen vallásos és szigorú, de egyben szerető édesanyjának remek választásnak tűnik. 

Lance Barber (George Cooper) - Besenczi Árpád

Ha láttatok már filmet John C. Reilly-től (például a Kong: Koponya-szigetet), akkor valószínűleg Besenczi Árpád orgánumával élvezhettétek azt, akit bizonyára senkinek sem kell bemutatni, főleg hogy a népszerű Gotham sorozatban is képviselteti magát. 

Iain Armitage (az ifjú Sheldon Cooper) - Sándor Barnabás

Nincs túl sok tehetséges gyermekszínész, de Sándor Barnabás közéjük tartozhat, ha így folytatja, hiszen idén eddig olyan filmekben voltak kisebb szinkronszerepei, mint a Fekete Párduc és a Tűzgyűrű: Lázadás, most pedig egy sorozat főszereplőjét szólaltathatja meg. Bizonyára helyt fog állni. 

Jim Parsons (a felnőtt Sheldon hangja) - Szabó Máté

Az előzményeket narráló idősebb Sheldon Cooper természetesen itt is Szabó Mátén keresztül szól hozzánk, nélküle elképzelhetetlen lenne már a hazai rajongóknak a karakter, nem is kell csalódniuk.

Montana Jordan (Georgie Cooper) - Bauer Gergő
Reagan Revord (Missy Cooper) - Csikos Léda
Annie Potts (Mimó) - Kovács Nóra

Főcím: Bozai József

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Simkó Ferenc
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Kablay Luca
Szinkronrendező: Marton Bernadett
Stúdió: Mafilm Audio

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.