Hirdetés

Jön szinkronosan az Ifjú Sheldon

|

Az Agymenők előzménysorozatát hamarosan a magyar képernyőkön is követhetjük majd.

Hirdetés

A CBS csatorna a közelmúltban jelentette be, hogy folytatódik az Agymenők és annak spin-offja, a Young Sheldon is, amelyben a Jim Parsons által zseniálisan életre keltett Sheldon Cooper fiatalkorát ismerhetjük meg. Noha az előzménysorozat már 2017 őszén elindult Amerikában, a hazai nézők eleddig még nem kapták meg szinkronosan, viszont hamarosan ezt is kipipálhatjuk. 

Hirdetés

A SorozatWiki információi szerint az Iain Armitage (Hatalmas kis hazugságok) főszereplésével és Jim Parsons vendégszereplésével készült Ifjú Sheldon című sorozat két magyar csatornán is látható lesz: először az HBO GO-n, majd az HBO3-on követhetjük, azt követően pedig a Comedy Central mutatja be.

A premier június 1-én lesz az HBO GO-n, ahol a teljes első évadot megnézhetik a rajongók (az új felhasználók egy hónapig ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást), majd július 15-én az HBO3 tűzi műsorára a szériát, rögtön három epizóddal. Ezután vasárnap esténként szintén tripla résszel kényeztetik majd a nézőket. Akiknek nincs HBO vagy HBO GO előfizetésük, azoknak egészen őszig kell várniuk a Comedy Centralos debütre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.