Berlini küldetés - zseniális a szinkron

|

A leginkább a Hobbit filmekből ismert Richard Armitage kémdrámája az HBO3-on mutatkozik be, amelyben Tölgypajzsos Thorint ezúttal Vasember magyar hangja, Fekete Ernő tolmácsolja a hazai nézőknek, míg a szinkronrendező a nagyszerű Aprics László.

Nemrég Az utolsó remény kapcsán több színész is említette, hogy mennyire megtiszteltetés számukra együtt dolgozni Aprics László szinkronrendezővel (akinek olyan sorozatszinkronokat köszönhetünk többek között, mint az Archer, A szökés vagy éppen a Szívek szállodája), aki idén is fáradhatatlanul szállítja nekünk a magyar változatokat: legújabb munkája, a Berlini küldetés (Berlin Station) november 13-án, 22:00-kor debütál az HBO3 csatornán. 

Hirdetés

A sztori középpontjában egy CIA-ügynök, egy bizonyos Daniel Miller (Richard Armitage - Hobbit-trilógia, Válaszcsapás, Hannibal) áll, aki kénytelen elutazni a szervezet németországi kirendeltségére, hogy egy titkosított akció keretében felfedje, ki az a rejtélyes alak, aki Thomas Shaw néven információkat szivárogtat ki. Nyomozását egy sokat tapasztalt ügynök, Hector DeJean (Rhys Ifans - A csodálatos Pókember, Anonymus) segíti és mikor jobban beleássák magukat az ügybe egy olyan összeesküvésre bukkannak, amely egészen Washingtonig ér. 

A tíz epizódosra tervezett kémdráma szinkronjának esetében igazán kitett magáért Aprics és olyan hangokat válogatott össze, akik nemcsak hogy tökéletesen passzolnak az eredetihez, de élvezet is őket hallgatni. Íme a magyar változat névsora: 

Richard Armitage (Daniel Miller) - Fekete Ernő
Rhys Ifans (Hector DeJean) - Schnell Ádám
Leland Orser (Robert Kirsch) - Végh Péter
Michelle Forbes (Valerie Edwards) - Bognár Gyöngyvér
Tamlyn Tomita (Sandra Abe) - Ullmann Mónika
Richard Jenkins (Steven Frost) - Ujréti László
Bernhard Schütz (Hans Richter) - Harsányi Gábor
Victoria Mayer (Ingrid Hollenbeck) - Bertalan Ágnes
Richard Dillane (Gerald Ellman) - László Zsolt
Caroline Goodall (Kelly Frost) - Hűvösvölgyi Ildikó
April Grace (Jemma Moore) - Virághalmy Judit
Sabin Tambrea (The White Duke) - Sándor Péter
Sylvia Hoeks (Claudia Gartner) - Ligeti Kovács Judit

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Vincze Miklós
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!