Hirdetés

Igazán király szinkronnal jön majd a Légió

|

A világ számos országában, köztük hazánkban is a FOX mutatja be a legújabb X-Men sorozatot, a Légiót. Természetesen magyar szinkronnal, amely minőséginek ígérkezik.

Hirdetés

A Légió első része február 9-én, este kilenckor debütál hazánkban a FOX műsorán. Az első két részt premier előtt megnézhettük a tévéadó jóvoltából, és el is mondtuk róla a véleményünket, melyet ide kattintva olvashattok el. Most pedig felfedjük, hogy kik szólaltatják meg magyarul az ismertebbnél ismertebb külföldi színészeket.

Hirdetés

A MűsorVízió írta meg, hogy a főszereplőt alakító Dan Stevens magyar hangja Zámbori Soma lesz, aki tudomásunk szerint először kölcsönzi majd hangját a brit színésznek. A sorozat női főszereplőjét megformáló Rachel Keller magyar hangja Sallai Nóra lesz. A 24-ből ismert Jean Smartot most is Kovács Nóra, a komédiákból ismert Hamish Linklatert pedig ismét Bartucz Attila szinkronizálja.

Dan Stevens (David) - Zámbori Soma
Rachel Keller (Syd) - Sallai Nóra
Hamish Linklater (Kihallgató) - Bartucz Attila
Jean Smart (Melanie) - Kovács Nóra
Scott Lawrence (Dr. Poole) - Kálid Artúr
Bill Irwin (Cary) - Horváth-Töreki Gergely
Aubrey Plaza (Lenny) - Gáspár Kata
Katie Aselton (Amy) - Kisfalvi Krisztina
David Ferry (Dr. Kissinger) - Háda János

Stúdió: Masterfilm Digital

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.