Hirdetés

Quantico - befutott a magyar változat szereposztása

|

Az AXN fogja bemutatni szeptember elején a két idősíkon játszódó, akciójelenetekkel megfejelt Quantico című drámát, amelyben az FBI kiképzőakadémiájának életét és egy terroristatámadás utáni nyomozást követhetünk majd figyelemmel.

Hirdetés

A hazánkban szeptember 6-án debütáló sorozat egyik idősíkján, a "múltban" azt láthatjuk majd, hogy a quantico-i akadémiára megérkező újoncok kiképzése hogyan is történik, a másik síkon, a "jelenben" pedig az egyik tanoncot követhetjük majd, aki menekülni kényszerül, mivel őt gyanúsítják a terroristaakció kiterveléséért.

Hirdetés

A sorozat magyar változatát Balog Mihály rendezi, a főszereplőnőt pedig Bogdányi Titanilla szinkronizálja. Íme a magyar változat szinkronhangjai és stábja: 

Priyanka Chopra (Alex) - Bogdányi Titanilla
Jake McLaughlin (Ryan) - Horváth Illés
Aunjanue Ellis (Miranda) - Makay Andrea
Yasmine Al Massri (Nimah/Raina kettős szerep) - Sallai Nóra
Johanna Braddy (Shelby) - Bálizs Anett
Josh Hopkins (Liam) - Zöld Csaba
Tate Ellington (Simon) - Czető Roland
Graham Rogers (Caleb) - Előd Álmos

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Gyapjas Károly
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.