Hirdetés

Előzetest és premier dátumot kapott a Tizenhárom okom volt 2. évada

|

A bemutató pedig közelebb van, mint gondolnánk.

Hirdetés

A Jay Asher nagysikerű regényéből, Selena Gomez produceri felügyeletével készült 13 okom volt a tavalyi év egyik sikersorozata volt a Netflixen (hol máshol?), amely Hannah Baker (Katherine Langford) öngyilkosságát, az ahhoz vezető folyamatot és az iskolában jelenlévő problémákat vette górcső alá, amely után okkal fészkelődtek sokan a székükben és okkal generált vitákat. Azt tudni lehetett, hogy a csatorna azonnal meglátta benne a folytatás lehetőségét, hiszen az évad végén számos szál nem lett érdemben lezárva és mutatott előre mindez egy lehetséges iskolai lövöldözés felé, amelyre a folytatás épülhet, minekután a könyv cselekményét az első szezon beérte. Most pedig megérkezett az első ízelítő.   

Hirdetés

Amely a premierdátumot hivatott leleplezni és a szezonból ez a stílusos montázs alatta a epeche Mode "I Feel You" című klasszikusával ugyan semmit sem mutat, azért sok mindent sejtet. Például azt, hogy Hannah Baker halála a társaira és az iskolára, valamint szüleire nézve nem maradt következmények nélkül és hogy a magnókazetták helyett ezúttal polaroid fényképeken kell majd keresni a nyomokat. 

Annyi bizonyos, hogy a a tehetséges és fiatal főszereplők mind visszatérnek és a flashback szerkezetet sem hagyják el a továbbiakban. Persze a kételyek továbbra is megvannak, hiszen Hannah történetét lezárták és félő továbbra is, hogy esetleg erőltetettnek fog hatni azután, hogy a készítők alatt már nincsen alapanyag és egyelőre nem nagyon látni, hogy Hannahak milyen szerepe lehet az egészben ezek után. A flashbackekben fog szerepelni, esetleg Clay (Dylan Minette), vagy Hannah anyja (Kate Walsh) előtt fog megjelenni a bűntudat megtestesüléseként? Továbbra is sok a kérdés, amit az elkövetkezendő pár hétben a marketingeseknek módjukban áll majd megmagyarázni. Bizony, hétben! Ugyanis a 13 okom volt második évada május 18.-ától lesz elérhető a Netflixen.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.