Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott Sam Mendes új filmje, az 1917

|

Két fiatal katona útját követhetjük nyomon az I. világháború borzalmai között - mindezt pedig egy ütős szereplőgárda kíséretében.

Hirdetés

Sam Mendes (Amerikai szépség, Bőrnyakúak, 007 - Skyfall, 007 - A fantom visszatér) rendező új filmje ezúttal az I. világháborúba, egész pontosan a "címszereplő" 1917-be kalauzol el minket.

Hirdetés

A történetben két fiatal katona egyetlen szívszorító napját követhetjük majd végig, akik megpróbálnak eljuttatni egy akciót lefújó üzenetet a harctér túlsó végére, hogy megmentsék több száz bajtársuk életét, köztük egyikőjük öccsét is. 

A forgatókönyvet Sam Mendes mellett Krysty Wilson-Cairns írta, aki a Londoni rémtörténeteken, valamint a közelgő Edgar Wright filmen, a "Last Night in Soho"-n is dolgozott. Az előzetesben is feltűnő impozáns szereplőgárda olyan brit úriembereket vonultat fel, mint Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong vagy Colin Firth. A főszereplő srácok szerepében pedig George MacKay-t és Dean-Charles Chapman-t láthatjuk.

A film várhatóan 2020. január 23-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.