Hirdetés

2012. decemberi premierek

|

A decemberi mozis premierek igazán kitesznek magukért, élükön A hobbit legelső részével, melyet rajtunk kívül több tízezren várnak epekedve. Mockosz kisz megjelenészek következnek!

Hirdetés

December 6. Sinister

"Egy bűnügyi könyvekre szakosodott író (Ethan Hawke) a legújabb könyvéhez gyűjt anyagot egy olyan házban, ahol brutálisan meggyilkoltak egy családot. Mi sem logikusabb, beköltözik a szóban forgó házba, méghozzá az egész családjával. Azonban, amikor talál egy dobozt, tele olyan videókkal, melyeken olyan családokat is meggyilkolnak, akikről eddig tudomásuk sem volt, rájön, hatalmas hibát követett el azzal, hogy odavitte szeretteit. További szerepekben Vincent DOnofrio (Esküdt ellenségek: Bűnös szándék) és James Ransone (A következő három nap)." Bővebb információ.

 

December 6. A hét pszichopata és a Si-cu

"Az igen csak különc történet szerint a Woody Harrelson alakította gengszternek ellopja a hőn szeretett kutyáját egy állástalan színész (Sam Rockwell), hogy ezzel segítsen egy profi kutyakereskedőt (Christopher Walken), akinek az a szokása, hogy az elrabolt ölebeket jelentős díj ellenében juttatja vissza tulajdonosukhoz. Farrell egy lecsúszott forgatókönyvírót alakít, aki ihlet hiányában Rockwellékkel lóg, hogy befejezhesse Seven Psychopats című írását. A rendező bevallása szerint a kutyakereskedők ötletét Jon Lovitz karakterétől kölcsönözte az Irány Colorado 2 című vígjátékból. A főbb szerepekben a teljesség igényével: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken, Tom Waits, Abbie Cornish és Olga Kurylenko." Bővebb információ.

 

December 6. A végzet napja

"Ismét egy poszt-apokaliptikus filmmel leszünk gazdagabbak. Ezúttal egy öt főt számláló csapatnak kell életre-halálra menő küzdelmet vívnia egy ledurrant házban a túlélésért, egy hadseregnyi ember ellen. A civilizáció teljesen elpusztult, az emberek éheznek, nyomorognak, harcolnak. Ezek a további harcok meg még tovább pusztítják az emberiséget. A filmben Shawn Ashmore, Ashley Bell, Michael Eklund, Cory Hardrict, Dominic Monaghan, Shannyn Sossamon, Brianna Barnes, Kassidy Verreault játszanak. A rendezést Douglas Aarniokoskinek (Hegylakó 4, Gyilkos elmék) köszönhetjük." Bővebb információ.

 

December 6. Kispályás szerelem

"Gabriele Muccino (A boldogság nyomában, Hét élet) dramedy alkotása, melyben Gerard Butler egykori focicsillagot alakít, aki úgy dönt, hogy fia csapatának edzője lesz, ám érdeklődése hamar átcsap a helyi város női felhozatalának irányába. Butler mellett Jessica Biel, Dennis Quaid, Uma Thurman és Catherine Zeta Jones bizonyíthat méghozzá december hatodikán." Bővebb információ.

 

December 12. A Hobbit: Váratlan utazás

"Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbó (Martin Freeman) akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal (Richard Armitage) együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól (Benedict Cumberbatch). Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét… Gollammal (Andy Serkis). Itt, a földalatti tó partján, egyedül Gollammal, a szerény Bilbó nem csak arra jön rá, hogy bátorsága és furfangja még őt magát is meglepi, egyszersmind megszállottjává válik Gollam „drágaszágának”, a titokzatos gyűrűnek, amely kiszámíthatatlan és hasznos tulajdonságokkal bír. Egy kicsiny aranygyűrű, amely egész Középfölde sorsára hatással lesz, és amelyről Bilbó ekkor még semmit sem tud." Bővebb információ.

 

December 13. Börni, az eszelős temetős

"December 13-án kerül a magyar mozikba Jack Black és Matthew McConaughey új filmje, egy vérbeli fekete komédia, a „Börni, az eszelős temetős”. A film magyar szinkronnal kerül mozikba a Parlux Entertainment jóvoltából, a sztori pedig a következőképpen alakul: Jack Black játssza a főszerepet ebben a fekete komédiában: egy temetkezési vállalkozót alakít, aki kinyír egy gazdag özvegyet (Shirley MacLaine) és vígan költi a pénzét. Az alkotást az a Richard Linklater rendezte, aki korábban olyan filmekkel jelentkezett, mint a Tökéletlen idők, a Rocksuli és a Kamera által homályosan." Bővebb információ.

 

December 20. Pi élete

"Az Oscar-díjas rendező, Ang Lee rendezi a Pi élete című filmet, amiben a főszerepeket Shuraj Sharma, Irrfan Khan és Gerard Depardieu játsszák. A film Pi Patel nem mindennapi életéről szól, aki egy hajótörés következtében 227 napot kénytelen eltölteni egy bengáli tigris társaságában, egy mentőcsónakban. Két teljesen különböző világ találkozik a filmben, ami előzetes alapján egyrészt zseniális, másrészt az év egyik leglátványosabb darabja lesz, sőt a jövő év eleji Oscar-gála egyik nagy esélyesének vallhatja magát." Bővebb információ.

 

December 20. 360

"A 360 története, cselekménye több szálon fut: több karaktert ismerhetünk meg, akik egsézen különböznek egymástól, ám valamilyen úton-módon mégis szerves részeivé válnak egymás életének és a sorsok összefonódnak. Fernando Meirelles komornak ígérkező drámája igazi sztárdömpinget biztosít, hiszen olyan színészeket láthatunk egymás mellett játszani, mint Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz és Ben Foster." Bővebb információ.

 

December 20. Nejem, nőm, csajom

"A film forgatókönyvírója, Vörös Adél a történetről elmesélte, hogy a négy főszereplő - Schell Judit (Csak sex és más semmi), Gubík Ági (Szinglik éjszakája), Lovas Rozi (Made in Hungária) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2) - egy szépségszalonban találkozik. Mindannyian egy szép este reményében szeretnének megszépülni; a film az ő meghökkentő magánéleti történeteiket meséli el, amelyek ugyanazon a napon játszódnak. A forgatókönyvíró továbbá azt is kiemelte, hogy stílusában hasonló szeretne lenni az Intim fejlövéshez, de humorában intenzívebb lesz. A további szerepekben feltűnik majd Kovács Patrícia, Fodor Annamária, Rudolf Péter, Stohl András, Schmied Zoltán, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Szikszai Rémusz és Thuróczy Szabolcs. " Bővebb információ.

 

December 20. Szörny Rt. 3D

"Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk. Sully, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön. A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül- bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt. A sokfejűek lények városában teljes lesz a fejetlenség. Míg a lányka a rémvárosban bolyong, mindenki igyekszik elbújni előle; hőseink viszont megkeresik, és segíteni próbálnak rajta: szörny még nem követett el ilyen szörnyű, jóságos tettet. December huszadikán kerül újra kiadásra a 2002-es Szörny Rt. háromdimenziós változata, ami megpróbálja bemutatni a 3D-s változat előnyeit és feleleveníteni bennünk a mese iránti szimpátiánkat." Bővebb információ.

 

December 27. A nyomorultak

"Tom Hooper (A király beszéde) tolmácsolásában érkezik hozzánk A nyomorultak. A nagyszerű szereplőgárdára egy rossz szavunk sem lehet, mert biztos, hogy Hugh Jackman, Russel Crowe, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Anne Hathaway és Amanda Seyfried semmiképp sem fogják cserbenhagyni a nagy hírnevű musical rajongóit a filmvásznon.  A történet a 19. századi Franciaországba repít bennünket, ahol a főszereplőt, Jean Valjeant láthatjuk, akit bolti lopásért és szökési kísérletért 19 év börtönre ítéltek. Szabadulása után sincs nyugta, nyomában van ugyanis Javert felügyelő, akinek egyetlen célja, hogy újra rács mögé dughassa Valjeant. De Jean élete megváltozik, amikor maga mellé veszi az anyja által elhagyott Cosette-et, és magával viszi Párizsba." Bővebb információ.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.