Hirdetés

2012. novemberi premierek

|

A novemberi felhozatalban olyan projektekkel találkozhatnak a filmkedvelők, mint a Silent Hill 2, Az öt legenda, a Némó nyomában 3D és az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. része.

Hirdetés

November 1. Rontó Ralph 

"A Rontó Ralph egy játékteremben, azon belül is a videójátékokban játszódik, a főszereplője Raplh, akinek rossz szokása, hogy mindent elront, és emiatt senki sem szereti. Irígységből megpróbál jófiúvá változni, és átvenni Felix szerepét, aki Ralph szöges ellentéte, ugyanis bármit képes megjavítani. Ralph el is indítja akcióját, ám szokásához híven mindent elront, ám ezúttal Felix is képtelen tenni az ügy ellen. Ralph ugyanis egy halálos ellenséget szabadít a játékterem gépeire. Az egyetlen személy, aki képes megoldani a problémát, az maga Ralph, de csakis akkor, ha belátja hibáit és képes felfedezni a benne rejlő hősi hajlamokat." Bővebb információ.

A többi film a folytatásban kapott helyet!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.