Hirdetés

Előzetest kapott a 47 méter mélyen folytatása

|

Még több cápával büszkélkedik a második rész, és itt be is fejeződik a pozitívumok felsorolása.

Hirdetés

A Teljesen Felesleges és Felettébb Kérdéses Folytatások díjára nyugodt szívvel pályázhat az idén nyáron mozikba kerülő 47 méter mélyen második része, amiben ugyanannyi ketrec van, mint az elsőben, viszont sokkal több cápát vonultat fel. És gyakorlatilag itt vége is van a változtatásoknak, hiszen a közel másfél perces előzetes ténylegesen nem ígér többet ennél. A készítők látszólag meg sem erőltették magukat, hogy eltávolodjanak az első résztől, hogy ne egy az egyben ugyanazt csinálják meg, mint anno, ami nem sok bizalomra ad okot a film minőségét illetően.

Hirdetés

A történet szerint három lány egy víz alatti várost szeretnének megtalálni, közben pedig rájuk támadnak a cápák. Ennyi, és ténylegesen nincs ennél több benne. Nem tudunk meg semmit a karakterekről, nem ismerjük meg őket, mindössze az egyik pillanatban még szépen, kecsesen lubickolnak, meg búvárkodnak a Konfuciuszra emlékeztető szobroknál, majd a következőben azonnal jönnek a cápák, ők hárman meg víz alatt (!), hangosan (!!) sikítanak. Az egyetlen lehetséges ok, hogy miért készült el ez a folytatás, az talán az, hogy az első részt mindössze 6 millióból hozták össze és közel 61-et hozott vissza, és a hollywoodi elgondolás alapján még több pénz jöhet vissza, ha többet teszünk bele a folytatásba abból, ami az első részben jól működött. Itt ez egyedül a cápa volt.

A 47 méter mélyen 2-ben (angolul 47 Meters Down: Uncaged) többek között fel fog tűnni John Corbett (Bazi nagy görög lagzi), Brec Bassinger (A Goldberg család), Nia Long (Gagyi mami), valamint Rose Stallone is, vagyis Sly lánya. A film idén augusztus 16-án kerül mozikba a tengerentúlon, idehaza még nincs pontos dátum.

 

Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.