Hirdetés

Cápáktól rettegünk a 47 Meters Down előzetesében

|

Az óceán mélyéről támadó hatalmas, hegyes fogú cápák még ma is kellő mértékű félelemérzetet keltenek ahhoz, hogy újra velük csalogassák a moziba a nézőket.

Hirdetés

Steven Spielberg 1975-ös klasszikusa óta előszeretettel ijesztgetnek minket monumentális cápákkal, pont ahogy az előző évben próbálkozott meg ezzel A zátony, bár kevés sikerrel. A 47 Meters Down is hasonló történettel operál, de jelen esetben két bajbajutott leányzó van, és a helyzet drasztikusabbá tételének okán az óceán mélyén, 47 méter mélyen kell farkasszemet nézniük az éhes ragadozókkal.

Hirdetés

A történet szerint a két főhősnő (akiket Mandy Moore és Claire Holt alakítanak) egy nyaralás alkalmával leereszkednek egy ketrecben az óceánba Mexikóban, hogy testközelben pillanthassák meg az ott élő cápákat. Viszont a ketrecet tartó drótkötél elszakad, ők pedig vele együtt zuhannak a tenger mélyére. Mivel az oxigénpalackjuk nem látja el őket a végtelenségig levegővel, ki kell találniuk hogyan jutnak a felszínre anélkül, hogy cápaeledelként végeznék.

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.