Hirdetés

A 90-es évek rajzfilmsorozatának stílusában is elkészült a Pókember: Nincs hazaút előzetese

|

Lenyűgözőre sikeredett a rajongók által készített kedvcsináló.

Hirdetés

Kedden a Sony-Marvel jóvoltából végre megkaptuk az oly régóta várt Pókember: Nincs hazaút első előzetesét, amelynek elképesztő nézettségi rekordot sikerült megdöntenie. De vajon milyen lenne a trailer, ha a 90-es évek rajzolt stílusában jelent volna meg? Nemrég erre is választ kaptunk. 

Hirdetés

Néhány rajongó ugyanis összedobott egy olyan videót, amelyben megtartották az eredeti előzetes hangsávját, de a jeleneteket lecserélték a 90-es évek Pókember rajzfilmsorozatának jeleneteire, ráadásul ügyelve arra, hogy azok a lehető leghitelesebb módon illeszkedjenek nem csak a szöveghez, hanem az eredeti videó képsoraihoz is. A végeredmény pedig önmagáért beszél:

A Pókember: Nincs hazaút december 17-én érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Tony Revolori, Hannibal Buress és Alfred Molina.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.