Hirdetés

Trailert kapott a Rossz anyák karácsonya

|

Mila Kunis vígjátéka jól hozott az STX Entertainment kasszájára, amely korábban megígérte, hogy jön folytatás és több mellékszál is. Az egyik ilyen a sztrájkoló anyukák karácsonyáról szól majd és már láthatjuk is az új trailerrel, hogyan képzelték el a történetet.

Hirdetés

Tavaly a nőknek is megadatott az esély, hogy a nagyvásznon kirúgjanak a hámból és bár mi inkább azok közé tartoztunk, akik egyszer nézősnek találták a komédiát, a mindössze 20 millió dollárból készült Rossz anyák szépen teljesített a kasszáknál (180 milliót hozott nemzetközi szinten), ez pedig elég volt hozzá, hogy az STX Entertainment egy több filmből álló tervet alapozzon Mila Kunisék "ereszd el a hajam" stílusú kalandjára. 

Hirdetés

A vállalat korábban már bejelentette, hogy jön a Rossz anyák mellékszála, a Rossz apák, de mielőtt rátérnének az apukákra, még láthatjuk A Bad Moms Christmast, azaz magyarul a Rossz anyák karácsonyát. 2017 november 3-án érkezik a mozikba ugyanattól a stábtól, akik az eredetit is összehozták, az alábbi trailer alapján ugyanarra a stílusra is számíthatunk:

A rendezői és forgatókönyvírói feladatokat a Jon Lucas - Scott Moore (Másnaposok, Képszakadás) páros látták el, a főbb szerepekben pedig ismét Kunist, Bellt és Hahnt köszönthetjük kiegészülve Susan Sarandonnal, Justin Hartley-val és az Agymenőkből ismert Christine Baranskival. Ahogy a film címéből is kiderül, a sztori ezúttal a karácsonyra épül: az alul értékelt és folyamatosan túlterhelt édesanyáknak ezúttal az év legszebb és leginkább a szeretetre épülő időszakával kell megküzdeniük, pláne, hogy a saját mamájuk is meglátogatja őket az ünnepekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.