Hirdetés

A balszerencse áradása - új előzetesen Neil Patrick Harris Olafja

|

Végre kicsit közelebbről is megnézhetjük Neil Patrick Harris Olaf grófját és a Baudelaire-gyerekeket.

Hirdetés

A múltkor már kaptunk egy kis kedvcsinálót a Netflix-féle A balszerencse áradása sorozathoz, de abban még Lemony Snicketen kívül senkivel nem találkoztunk - a Neil Patrick Harris által alakított Olaf grófnak is csak a hangját hallottuk. Most azonban egy új trailerben kicsit közelebbről is szemügyre vehetjük őt és a Baudelaire-árvákat is.

 

Hirdetés

A történet főszereplői Violet, Klaus és Sunny Baudelaire, akik miután árván maradnak, a gonosz Olaf gróf gyámsága alá kerülnek. A gróf semmitől nem riad vissza, hogy megkaparintsa a gyerekek örökségét.  A Baudelaire-árvák történetéből egy nyolc epizódos sorozatot készített a Netflix.

A sorozat 2017. január 13-án startol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.