Hirdetés

A Dark készítőinek új sorozata, az 1899 sem lesz könnyű menet

|

Ezúttal sem egy könnyed mesedélutánt ígér a Netflix előzetese.

Hirdetés

Jantje Friesének és Baran bo Odarnak olyat sikerült elérniük a Netflixen futó Darkkal, amire a Lost óta kevesen voltak képesek: egy misztikus, koherens és következetes sorozatot felépíteni és elmesélni három évadban. Aki már hiányolta volna az újabb munkát a részükről, azoknak van egy jó hírünk, hiszen hamarosan új sorozattal fognak jelentkezni, ezúttal is a Netflixen.

Hirdetés

Az 1899-re nevezett szériában európai migránsok utaznak az óceánon át New Yorkba a 19. század utolsó évében, amikor váratlanul egy elhagyatott hajóval találkoznak a nyílt vízen. Ez a kísérteties találkozás pedig rejtélyeket és veszélyeket tartogat magában. Azt a készítők már leszögezték, hogy ezúttal a nézőknek nem időutazással lesz dolga, hiszen nem akarják megismételni önmagukat, ez alapján pedig még inkább kíváncsiak vagyunk a fenti trailert megtekintve, hogy mégis mi szolgáltatja majd a központi rejtélyt.

Ti bele fogtok nézni az 1899-be?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.