Hirdetés

A Fűrész franchise sztárja újabb horrorral borzongat, íme a The Cello trailere

|

Tobin Bell mellett Jeremy Irons is erősíti a Fűrész széria egyik rendezőjének újdonságát.

Hirdetés

Tobin Bell legfőképpen a Fűrész filmek miatt vált széles körben ismertté, idén is láthattuk őt a mozikban a Fűrész X-ben. A színész most egyesítette erejét a franchise egyik rendezőjével, a Fűrész második, harmadik és negyedik részét, valamint a Spirál: Fűrész hagyatéka című spin-offot készítő Darren Lynn Bousmannal, természetesen egy újabb horror érdekében.

A The Cello története szerint egy kiváló szaudi csellista, Nasser (a Domino és Fawda sorozatokból is ismert Samer Ismail) szeretne minél nagyobb magasságokba eljutni a zenei pályán, de úgy érzi, hogy az öreg, lepusztult hangszere visszafogja ebben. 

Hirdetés

Amikor egy titokzatos boltos (Bell) felajánl neki egy gyönyörű vörös csellót, új inspirációra lel mind a játékhoz, mind a zeneszerzéshez. Nasser azonban nem tudja, hogy a hangszernek ördögi múltja van. Miközben egy fontos meghallgatásra készül, ez a múlt egy ősi karmester (Jeremy Irons) képében, valamint a Nasserhez közel állók szenvedésén és halálán keresztül mutatkozik meg. A férfinak így el kell döntenie, hogy a tökéletes hangszeren való tökéletes játék megér-e ennyi borzalmat. 

A The Cello december 8-án kerül az amerikai mozikba, hazai premierről egyelőre még nem tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.