Hirdetés

Magyarul is imádjuk A galaxis őrzői vol. 2 első előzetesét

|

Végre megérkezett A galaxis őrzői második felvonásának első magyar szinkronos előzetese és az elmaradhatatlan vagány poszter is.

Hirdetés

Űrlord, Drax, Gamora, Mordály és (Baby) Groot jövő tavasszal végre visszatérnek, mert bizony a galaxis ezúttal sem menti meg önmagát. Több mint egy hónapja, hogy megkaptuk a folytatás első kedvcsinálóját, most pedig végre a szinkronos változat is netvilágot látott, miután a mozikban már a Doctor Strange (kritika ide kattintva) bemutatójától kezdve játszották. A szóban forgó előzetest odafent nézhetitek meg, amely szerintünk magyarul is átadja azt a fergeteges hangulatot, ami a franchise-t jellemzi, a Hooked On A Feeling zenei kíséret egyenesen tökéletes választás volt alá. James Gunn rendező szerint még karácsony előtt megérkezik a teljes értékű kedvcsináló, várjuk óriási szeretettel.  

Hirdetés

A hivatalos történetleírás szerint miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.