Hirdetés

A háború borzalmait mutatja be a netflixes Nyugaton a helyzet változatlan trailere

|

Egy újabb felesleges Netflix remake vagy egy méltó újragondolás?

Hirdetés

Október 28-án egy állóháború kellős közepébe csöppenünk a Netflix által, ugyanis a streaming szolgáltató német közreműködőkkel adaptálja újra az első világháborúról szóló antiháborús regényt, a Nyugaton a helyzet változatlant. Ennek olvasatán akár még legyinthetnénk is, hiszen a streaming óriás az elmúlt időszakban megannyi felesleges remake-et hozott tető alá (ehhem, Különben dühbe jövünk), azonban az első mozgóképes trailer mégis bizakodásra ad okot.

Hirdetés

Az 1928-as regényt Erich Maria Remarque tollából már 1930-ban feldolgozta Lewis Milestone rendező, ám a leghíresebb verzió az 1979-es változat Delbert Mann direktortól. Az idén érkező verzió a német filmipar egy nagy durranásának ígérkezik, ugyanis a 2023-as Oscar-gálára ezzel a filmmel jelentkeznek a Legjobb Nemzetközi Film kategóriában és Daniel Brühlt is sikerült megnyerni hozzá. A fenti képkockák alapján az újragondolás nem fog finomkodni, ha a háború borzalmairól van szó.

Az új adaptációt Edward Berger (Patrick Melrose, Volt egyszer két Németország) rendezi, a forgatókönyvet pedig Lesley Patersonnal és Ian Stokell-lel együtt írta meg.

Nektek mi az első benyomás a trailer alapján? Talán végre nem egy felesleges remake érkezik a Netflixtől?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.