Hirdetés

A jakuzák világába kalauzol minket Michael Mann sorozata, trailer is van hozzá

|

Az HBO Maxon debütáló Tokyo Vice egy amerikai újságíró igaz történetén alapul.

Hirdetés

Michael Mann a '80-as és '90-es években futószalagon gyártotta a klasszikus filmeket, mint a Szemtől szembent, Az embervadászt vagy Az utolsó mohikánt. A direktor a mögöttünk hagyott évtizedben ellenben csak egy filmhez és egy sorozat pilotjához asszisztált a rendezői székből, míg a 2020-as évekből hiányzott idáig a névjegye. Ez hamarosan változni fog, mivel a Tokyo Vice című sorozattal fog újfent feltűnni a rendezők névsorában.

Hirdetés

Az Ansel Elgorttal és Ken Watanabével elkészült széria Jake Adelstein memoárján alapszik, aki 2009-ben írta meg emlékeit és tapasztalatát, milyen is volt amerikaiként egy japán szerkesztőségben dolgozni a '90-es években, mely munkán keresztül végül a jakuza dolgaiba is sikeresen belefolyt. Mann a Tokyo Vice pilotját rendezte, a szériát pedig J.T. Rogers írta és készítette. Az alábbi előzetes pedig egy rendkívül feszült hangulatú sorozat képét vetíti előre, amiben a kishal láthatóan túl későn veszi észre, hogy egy cápákkal teli területre tévedett.

A Tokyo Vice április 7-én debütál az HBO Maxon, melyet követően heti két új részt nézhetünk meg csütörtökönként az április 28-i fináléig. Nektek hogy tetszett az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.