Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - nem cicázik az új trailer

|

Valójában mégis, ugyanis a folytatás második kedvcsinálója a A kis kedvencek titkos életéből ismert macskára, Chloéra fókuszál.

Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 legelső videója a főszereplő kutyusra, Maxre koncentrált, akit éppen állatorvoshoz vittek, ahol a mókás ebet csupa különc állattal sodorta össze a sors. 

Hirdetés

Természetesen a 2016-os, kasszasikernek számító animációs film folytatásából nem maradhat ki a közönségkedvenc gömböc macsek, Chloe sem, aki ezúttal sem kíméli a gazdáját, így nem maradt más megoldás a lecsillapítására, mint egy kis macskamenta. Ha szeretnétek egy jót mosolyogni, ne hagyjátok ki az új ízelítőt, amely már rögtön magyar szinkronnal nézhető: 

A kis kedvencek titkos élete 2 hazai premierje 2019. július 4-én várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.