Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - mókás az első trailer

|

A főszereplő kutyusra, Maxre koncentrál a nagysikerű animációs film folytatásának első kedvcsinálója. Már ez a kis ízelítő is mosolyt csal az arcunkra.

Hirdetés

Ha valaki nem is rajong túlzottan az Illumination egyes animációs filmjeiért (például Gruért vagy a Minyonokért), azt el kell ismerni, hogy a stúdió nagyon érti a dolgát, hiszen sikert-sikerre halmoznak ezekkel a karakterekkel. Nem volt ez másképp a 2016-os A kis kedvencek titkos élete esetében sem, amely 75 millió dolláros költségvetésből közel 900-at termelt világszerte. Nem volt kérdéses, hogy lesz folytatás, most pedig megkaptuk belőle az első videót is.

Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2-ben minden kedvelt állat visszatér, akit már az elsőben is szerettünk és természetesen egy kivételével (Louis C.K.-t Patton Oswalt helyettesíti) ugyanazokkal a szinkronhangokkal hallhatjuk őket, akikkel korábban is. Az Illumination ezúttal nem egy általános előzetest adott ki, hanem egy karaktertrailert, amely a főszereplőre, Maxre (Oswalt) és az egyik legnagyobb félelmére, az állatdokira fókuszál. Várhatóan jön még több ilyen is, íme az első: 

Már ez a másfél perc is tartogatott vicces pillanatokat, így alig várjuk, hogy mozikba kerüljön a folytatás. A kis kedvencek titkos élete 2 a külföldi mozikat 2019. június 7-én éri el, nekünk 2019. július 4-ig kell rá várnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.