Hirdetés

A második évad előzetesében Az Esernyő Akadémia a 60-as éveket is felforgatja

|

Újabb szórakoztató felvonásnak nézünk elébe.

Hirdetés

Cliffhangerrel zárult a tavalyi év egyik kellemes meglepetésének számító Az Esernyő Akadémia, amikor Ötös ezúttal testvéreivel karöltve kísérelt meg időutazni, méghozzá az apokalipszis kellős közepette. Azóta megerősítést kapott, hogy a Hargreeves testvérek a hatvanas évekbeli Dallas városában találják majd magukat a folytatásban, és az imént közzétett előzetesnek hála végre belepillanthatunk, hogyan viselik az újabb megpróbáltatásokat.

Hirdetés

Aki már lapozgatta Gerard Way és Gabriel Bá azonos nevű képregényfolyamát, annak önmagában ez nem okoz komolyabb meglepetést, hiszen a sorozat első évadja is meglehetősen hűen ültette át a képernyőkre az első könyv történéseit, és talán ez nem lesz másként a folytatás esetében sem. Mindenesetre, mint tudjuk, Ötös a téren és időn átívelő képessége hagy némi kívánnivalót maga után, ezért a csapat különböző időszakokban kerül Dallasba, és ismét az időutazóra vár majd a feladat, hogy összerántsa testvéreit a katasztrófa megelőzésének reményében. 

A második évadban természetesen mindenki visszatér az Akadémia egykori tagjai közül, rendre Aidan Gallagher (Ötös), Ellen Page (Vanya Hargreeves), Tom Hopper (Luther Hargreeves), David Castañeda (Diego Hargreeves), Robert Sheehan (Klaus Hargreeves), Emmy Raver-Lampman (Allison Hargreeves) és Justin H. Min (Ben Hargreeves) személyében, beleértve a showrunneri és executive produceri teendőket ellátó Steve Blackmant is.

Az Esernyő Akadémia július 31-én tárja ki másodjára a kapuit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.