Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások új előzetese a déjà vu jelenségre koncentrál

|

A múlt és a jelen eseményei összemosódnak.

Hirdetés

Lenyűgöző látni, hogyan vezetnek félre minket a Mátrix: Feltámadások mögött álló marketingszakemberek, hiszen a folytatásként, de közben lehet, hogy soft rebootként funkcionáló negyedik Mátrix film minden egyes újabb mozgóképes kedvcsinálóval ismételten csak még több kérdőjelet hagy maga mögött, mint ahányra konkrétan hajlandó válaszokkal szolgálni.

Hirdetés

A legújabb stílszerűen "Déjà Vu"-nak elnevezett előzetesben az alkotók a Mátrix trilógia korábban már látott pillanatival helyezték párhuzamba a Feltámadás hasonszőrű jeleneteit, így téve szem elé, mégis nehezen kiszúrhatóvá őket. Mindezek mellett viszont elhangzik az eredeti trilógia egyik ikonikussá vált mondata is, miszerint a déjà vu érzése általában hibát jelez a Mátrixban, ami ilyenkor azt jelenti, hogy valamit éppen megváltoztatnak az addigi programkódban.

A december 23-án mozikba kerülő Mátrix: Feltámadásoknak tehát rengeteg kérdésre kell majd választ adnia, melyet az ezúttal a testvére nélkül rendező Lana Wachowski nemrég úgy jellemzett, mint egy nem hagyományos értelemben vett folytatást, ami az eredeti Mátrixhoz hasonlóan ismét kellő frissességet fog hozni a sci-fi műfajába. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.