Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások szinopszisa egy még veszélyesebb digitális világot ígér

|

Emellett Yahya Abdul-Mateen II óvatosan nyilatkozott Morpheusról is.

Hirdetés

Tovább dübörög a Mátrix: Feltámadások marketingkampánya, amihez a Warner a minap kiadta a film hivatalos szinopszisát, amely a mozi első előzeteséhez hasonlóan ismét csak még több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol azzal kapcsolatban, pontosan mire is számíthatunk a december 23-án mozikba kerülő folytatásban. 

Hirdetés

"Egy két valósággal rendelkező világban, a mindennapi élet és ami mögötte rejlik - Thomas Andersonnak (Keanu Reeves) ismét követnie kell a fehér nyulat. Noha a döntés csak egy illúzió, mégis ez az egyetlen kiút a Mátrixból, mely erősebb, még biztonságosabb, és még veszélyesebb, mint korábban valaha."

A szinopszis mellett az Entertainment Weekly az ifjú Morpheust játszó, Yahya Abdul-Mateen II-vel készült interjú során igyekezett némi információt kicsikarni a színészből, hogy az ő általa alakított Morpheus pontosan miféle kapcsolatban áll a korábban Laurence Fishburne által életre keltett karakterrel. Mateen noha kitérő választ adott, reakciójával lehetséges, hogy mégis közelebb vitt minket a tükör mögött rejlő igazsághoz. 

"Amit a nézőknek meg kell majd érteniük az nem más, minthogy a Mátrixnak rengeteg különféle szabálya van. Az ember kora, külső megjelenése, mind olyan dolgok amiket mi ugyan valóságosnak érzékelünk, azonban ebben a világban ezeket igen könnyen lehetséges manipulálni." 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.