Hirdetés

A Motorosok trailere már szinkronosan robog Tom Hardyval és Austin Butlerrel

|

Így is kellően vagánynak tűnik.

Hirdetés

Jeff Nichols filmjét nemcsak azért várjuk nagy szeretettel, mert két olyan remek és karizmatikus színészt láthatunk benne, mint Tom Hardy és Austin Butler, hanem azért is, mert mostanában relatíve kevés olyan film készül a nagyvászonra, amely a motoros szubkultúrát mutatná be. Az pedig, hogy mindezt egy ténylegesen érdekfeszítőnek tűnő drámával teszik meg, csak hab a tortán. 

Most pedig elkészült végre a nálunk június 20-án bemutatásra kerülő film szinkronizált előzetese is.

Hirdetés

Vannak ismerős hangok, akik ismerős arcokkal lettek társítva: Tom Hardy például ugyanúgy Király Attilát kapta meg, ahogyan már a Venom-filmekben is, Austin Butlerhez pedig az Elvisben megszokott Ember Márk kölcsönzi az orgánumát. Ennyiből tisztességes munkának tűnik a szinkron, kíváncsian várjuk az eredményt!

Nektek hogy tetszik a szinkron az előzetes alapján? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.