Hirdetés

A múlt árnyai a jelen démonjai - újabb előzetesen a Creed II.

|

Itt az ideje egy visszavágó meccsnek.

Hirdetés

Adonis Creed, Apollo Creed fia ismét ringbe száll, ezúttal azonban egy olyan ellenféllel kerül szembe, aki minden eddiginél veszélyesebbnek bizonyul. Nem csupán azért, mert esetleg keményebb fizikummal rendelkezik, de azért is, mert személyes érdekek fűzik hősünket ahhoz, hogy legyőzze az illetőt a ringben. Az illető pedig nem más, mint maga Viktor Drago, Ivan Drago fia - utóbbi volt az, aki még a Rocky IV. részében megölte Adonis apját. Nos igen, vannak dolgok, melyektől az ember nehezen szabadul.

Hirdetés

Az első előzetes még inkább csupán jelzésértékűnek bizonyult arra vonatkozólag, hogy igen, a látóhatáron van ez a film is, de a most tárgyalt második trailer az, ami már igazán felcsigázza az embert. Rálátást enged valamelyest a drámára, amely ránk és hőseinkre vár: Rockyban láthatóan feltép jónéhány régi, begyógyulatlan sebet az, hogy képbe kerül a Drago név, azt pedig végképp nem veszi jónéven, hogy Adonis kész ringbe szállni Viktorral, kockáztatva ezzel az életét és nívóját egyben. Közben pedig arról sem szabad megfeledkezni, hogy maga Dolph Lundgren is visszatér a híres karakter megformálójaként (ő kíséri fiát a "harcmezőre"), és ennek valahogy muszáj örülni, mert könnyen benne van a paliban az, hogy egy remek alakítást kiráz az ujjából. Plusz, érdekes lesz megnézni azt, hogy miként áll a karakterhez ahhoz képest, hogy a negyedik etapban még inkább egy sztereotip ruszki gonosztevőként volt jelen.

A filmben visszatérnek a Creed első részének fontosabb szereplői, így a Creed-et alakító Michael B. Jordan mellett Tessa Thompsont is ismét láthatjuk (ezúttal úgy tűnik, pocakja kerekedett az általa játszott lánynak), Sylvester Stallone is tiszteletét teszi, de Phylicia Rashad, valamint Tony "Little Duke" Burton-t is viszontláthatjuk. Viktor Dragót Florian "The Big Nasty" Munteanu kelti életre. Egyébként az új előzeteshez egy új poszter is dukál, nézzétek csak:

A filmet a relatíve ismeretlen Steven Caple Jr. rendezi, leghamarább pedig november 2-én nézhetjük a filmet kicsiny hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.