Hirdetés

A multiverzum végtelen lehetőségeivel szembesít a Marvel What if…? sorozata

|

A Marvel Studios első animált szériája a klasszikus filozófiai kérdéssel játszadozik el, miszerint mi lett volna, ha...?

Hirdetés

Kikerült az első kedvcsináló előzetes a Marvel Studios történetének első animált szériájáról, a What if….?-ről. Az azonos című képregényen alapuló adaptáció bepillantást nyújt a nézők számára Doctor Strange képességébe, ugyanis a filmvásznon már bemutatott, jól ismert történeteket fogja különböző változtatásokkal elmesélni, kihangsúlyozva, hogy milyen kis nüanszokon múlik, hogy az események pont úgy történtek, ahogyan azt a nézők és rajongók talán már kívülről fújják őket.

Hirdetés

A What if…?-ben olyan közkedvelt karakterek kaphatnak (ismét) reflektorfényt, mint Peggy Carter, T'Challa - akit még a tavaly elhunyt Chadwick Boseman fog szinkronizálni az eredeti angol verzióban - Doctor Strange, Killmonger (Koncoló), Thor és még sokan mások. Bár a nevük minden bizonnyal ismerősen fog csengeni, az általuk bemutatott történetek már kevésbé, hiszen a multiverzum különböző szegletéből csemegézhetnek majd a nézők, végig kísérve például, hogy mi lett volna, ha Peter Quill helyett Wakanda trónörökösét, T'Challát vitték volna magukkal az idegenek.

A széria a Disney+-on fog debütálni augusztus 11-én. Az első évadot Bryan Andrews rendezte, míg a forgatókönyvírói feladatokat AC Bradley vállalta el. Az epizódok egytől egyig teljesen különállóak lesznek, és nem képezik majd a Marvel Filmes Univerzum kánonját - persze ettől még lehet egy jövőbeli Puliwood kvíz alkalmával belekérdezünk egy-két ötletes megvalósításba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.