Hirdetés

Elhunyt Chadwick Boseman, a Fekete Párduc sztárja

|

A színész 43 éves volt.

Hirdetés

Szörnyű hírrel indul a mai nap: 43 éves korában, vastagbélrákban elhunyt a Marvel Filmes Univerzum T'Challája, azaz Fekete Párduca, Chadwick Boseman. Még most is keressük a szavakat.

Hirdetés

A színészt négy éve, 2016-ban diagnosztizálták az említett betegséggel, amely azonban nemrég negyedik stádiumúvá, azaz áttétessé vált. És bár több műtéten, valamint különféle kemoterápiás kezelésen is átesett, a tegnapi napon teste feladta a küzdelmet. A hivatalos közlemény szerint Bosemant az otthonában érte utol a halál családja és felesége körében.

Rövid karrierje ellenére rengeteg emlékezetes szerep köthető a nevéhez: 2013-ban ő keltette életre az első profi afroamerikai baseballjátékost A 42-es című filmben, de ő volt a legendás RNB-énekes James Brown is a Get on Up-ban. Ezek mellett feltűnt még a Message from the King, a 21 híd vagy a nemrég megjelent, Spike Lee által rendezett Az 5 bajtárs című filmekben is.

Persze a legtöbbeknek Wakanda királyának megformálásáról marad örökre emlékezetes, akit az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, az önálló filmjében (amelynek folytatását korábban már be is jelentették 2022-re), a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban alakított. 

Ám még van hátra egy filmje, halála előtt ugyanis még sikerült leforgatnia az életrajzi Ma Rainey's Black Bottom című filmet Viola Davisszel, amely az előzetes hírek szerint az Oscar közelébe juttathatja a színészt. Nyugodj békében, Wakanda királya!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.