Hirdetés

A Netflix új sorozatában a celebek velünk együtt nyomoznak a gyilkos után

|

Will Arnett nyomozásait valóban megnehezíti, hogy celeb szárnysegédjei mit sem tudnak az aktuális részről.

Hirdetés

A napokban számoltunk be róla, hogy Will Arnett főszereplésével február 3-án érkezik a hatrészes Murderville a Netflixre, melynek pikantériáját az adja, hogy a főnyomozó aktuális segédjeként beugró különböző celebek a forgatókönyv ismerete nélkül próbálják megoldani az aktuális gyilkosságot. Az improvizációs krimi-vígjátékban Conan O'Brien, Ken Jeong, Annie Murphy, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch, valamint Sharon Stone fognak szerepelni mit sem sejtő vendégszereplőkként. A sorozat másfél héttel a premier előtt végre előzetest is kapott, amit alább megtekinthettek.

Hirdetés

A trailer alapján a humor a helyén lesz, és nagyon úgy tűnik, hogy a konkrét esetek és nyomozások is az aktuális celebhez lesznek igazítva. A kedvcsináló csúcspontja egyértelműen Conan O'Brien szivatása, aki kénytelen egy folyton bővülő vezetéknevet magára aggatni, miközben álnév alatt próbálna információt gyűjteni a gyanúsítottaktól.

Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.