Hirdetés

A Netflixre jön a Code 8 folytatása, íme az első trailer

|

Az Amell-tesók sci-fi thrillere hamarosan új fejezetet kap.

Hirdetés

A COVID-járvány elején debütált a Stephen és Robbie Amell által dédelgetett sci-fi projekt, a Code 8, mely képes volt feldobni az akkori ingerszegény felhozatalt. Négy évvel később a Netflixnek hála a testvérek immáron a folytatással érkeznek.

Ez nemes egyszerűséggel a Code 8: Part II, avagy magyarul A nyolcas kód: 2. rész címen fog bemutatkozni a hónap végén a streaming óriás kínálatában.

Hirdetés

A közelgő premier természetesen egy új előzetesért kiáltott, amit alább megleshettek. Robbie Amell karaktere kiszabadul a börtönből, ám nem sokáig tud megbújni a törvény rendfenntartóinak szeme elől. Hőseink helyzetét ezúttal az újonnan kifejlesztett robotkutyák fogják megnehezíteni - no meg az Amell tesók karaktereinek sem árt majd elásni a csatabárdot egymás között.

A Code 8 második része február 28-ától lesz megtekinthető a Netflixen. Nektek tetszett az első rész, beneveztek a folytatásra?

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.