Hirdetés

A Sabrina sztárjával jön a Blumhouse új horrorja, itt a Totally Killer első trailere

|

Kiernan Shipka egy Vissza a jövőbe-típusú szituációba került, csak épp gyilkossággal.

Hirdetés

A Blumhouse zseniálisan csinálja azt, amit: kis költségvetésből szakít nagyot, miközben alkotásai nem merülnek el a süllyesztőben. Olyan franchise-ok vannak náluk, mint a The Purge, a Paranormal Activity, az Insidious, a Halloween és folyamatosan kísérleteznek új dolgokkel is, elég csak a M3GAN-re, Az ördögűző: A hívőre és a hamarosan mozikba kerülő Five Nights at Freddy's filmre gondolni. 

A legújabb különlegességük a Totaly Killer névre hallgat, amiben az időutazásra épül a koncepció, méghozzá a Sabrina hátborzongató kalandjai sorozat sztárjával, Kiernan Shipkával a főszerepben.

Hirdetés

Shipka karakterét ugyanis megtámadja a jelenben egy maszkos gyilkos, a hírhedt Sweet Sixteen Killer, aki harminc öt évvel ezelőtt három tinédzsert tett el láb alól. A lány a dulakodás közben egy véletlen folytán visszakerül a múltba, 1987-be, abba az időbe, amikor megtörténtek a gyilkosságok. Ott nem csak a '80-as évekkel kell megbirkóznia, hanem össze kell fognia többek között az anyja (a Modern családból ismert Julie Bowen) fiatalkori verziójával, hogy elkapják a gyilkost. Ez persze elméletben könnyebb, mint gyakorlatban, hiszen még a rendőrök (élen az Amerika  huangjaival berobbanó Randall Parkkal) sem hisznek neki, hiába hozza fel a Vissza a jövőbe filmet példaként.

A 18+-os trailer azt ígéri, hogy a Totally Killer nem fog hiányt szenvedni véres, parás és humoros jelenetekből sem, és a látottak alapján a rendezőnek, Nahnatchka Khannak (Amerika Huangjai, Young Rock) sikerül eltalálnia az arányokat. Nézzétek meg az első kedvcsinálót: 

A Totally Killer október 6-án debütál majd az Amazon Prime Videón. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.