Hirdetés

A Sony is bepróbálkozik egy vadászpilótákról szóló filmmel

|

A Devotionnek jól jöhet, hogy a Top Gun folytatása után talán megnő a nézői igény a zsánerre.

Hirdetés

Idén októberben ismét beülhetünk egy vadászpilótás filmbe! Akinek esetleg a Top Gun: Maverick meghozta volna a kedvét a még több repülős kalandhoz, annak nem kell sokáig várnia egy hasonszőrű alkotáshoz, ugyanis a Sony jóvoltából érkezik október 28-án a tengerentúli mozikba a Devotion, melyhez kikerült az első trailer is.

Hirdetés

A koreai háború alatt játszódó, igaz eseményeken alapuló történetben Jonathan Majors és Glen Powell párosa játsszák a főszerepet - utóbbi egyébként a Top Gun: Maverickben is feltűnik, még több pikantériát kölcsönözve a Devotionnek. A film az első fekete pilótát, Jesse Brownt fogja bemutatni egy olyan korszakban, amikor az USA-ban még javában zajlottak a polgárjogi küzdelmek. A trailer az akció mellett a film szegregációs aspektusával is foglalkozik, mivel gyorsan bemutatásra kerül, hogy Brownnak mennyi mindennel kellett szembemennie, hogy megvalósíthassa álmát, hogy pilóta lehessen.

Milyennek látjátok az első kedvcsinálót a Devotionhöz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.