Hirdetés

A Tiger King 2 előzetese minden eddiginél nagyobb őrületet ígér

|

Joe Exotic és a nagymacskákat imádó vetélytársai visszatérnek egy új évadra.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, akinek szintén egy kicsit elviselhetőbbé tette a Tiger King a tavaly tavasszal beköszöntő járványidőszakot. Mégiscsak jó volt szembesülni vele egy ilyen bizonytalanságot szülő periódusban, hogy legalább az emberi hülyeség változatlanul határtalan. Mindenki meglepetésére gyorsan folytatást kapott a dokumentumsorozat, és a napokban megjelenő trailer alapján bizony csak a jéghegy csúcsát láttuk az első felvonásban.

Hirdetés

A Netflixre november 17-én érkező második évadra az előzményből ismert főbb nevek mind visszatérnek: így Joe Exoticon kívül megtudhatjuk, hogy mi történt Carole Baskinnel, Jeff Lowe-val, Tim Starkkal, Allen Gloverrel, valamint James Garretsonnal az elmúlt másfél évben. Ahogy a trailerben is elhangzik, a Tiger King teljesen megbolygatta a filmben résztvevők életét, és már találgatni sem érdemes, hogy ezúttal milyen szürreális fordulatokat fognak venni az események.

Ti mennyire várjátok a Tiger King folytatását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.