Hirdetés

A védelmező 2 trailer - Denzel Washington még mindig kemény

|

Akárcsak Liam Neeson, Denzel Washington is rendelkezik olyan az évek során tökélyre fejlesztett képességekkel, amikkel rémálommá teszik a rosszarcok életét. A védelmező 2 legújabb kedvcsinálója ebből ad ízelítőt.

Hirdetés

Antoine Fuqua és Denzel Washington másodszorra is összeálltak, hogy a 2014-es A védelmezőt folytathassák, amelyben a színész karaktere, Robert McCall másodszorra is kamatoztathatja a környezet megfigyelésén és annak legpraktikusabb kihasználásán alapuló, időlassításos verekedési technikáját.

Hirdetés

A védelmező 2-ben Washington ismét azt teszi, amihez ért és óvja a rászorulókat, a gyengébbeket azoktól, akik az életükre törnek - de vajon milyen messzire menne el egy szerettéért? A második előzetes bemutatja, hogyan is kell ezt elképzelnünk a gyakorlatban, ugyanakkor egyre többet és többet mutat meg a folytatásból, így csakis akkor nézzétek meg, ha már nagyon várjátok a filmet. 

A védelmező 2-t augusztus 16-tól keressétek a hazai mozikban Denzel Washington, Pedro Pascal, Bull Pullman és Melissa Leo szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.