Hirdetés

A védelmező 2 - az első trailer odapirít

|

Denzel Washington ismét rendet tesz a rosszfiúk között A védelmező folytatásában. Nézzétek meg az első kedvcsinálót.

Hirdetés

A John Wick, a Logan, a Deadpool és A védelmező típusú filmek sikere egyre több stúdiót győz meg arról, hogy nem feltétlenül kell ragaszkodni a korhatárbesorolás megnyirbálásához, hanem érdemes R-kategóriás akciófilmeket is csatasorba állítani. Azóta már John Wick és Deadpool is kiérdemelte a folytatást, de A védelmező is volt annyira népszerű - legfőképpen a főszereplő, Denzel Washington karizmájának köszönhetően -, hogy a Columbia Pictures számára megérje rábólintani a második részre. 

Hirdetés

A védelmező 2. történetében Denzel Washington visszatér, hogy mesteri képességeit segítségül hívva ismét a kisemberek és ártatlanok oldalára álljon a rohadékokkal szemben, akciózását pedig az első filmhez hasonlóan ismét Antoine Fuqua (Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen, A hét mesterlövész) vezényelte le Richard Wenk (A mestergyilkos, A feláldozhatók 2, Jack Reacher: Nincs visszaút, A hét mesterlövész) forgatókönyve alapján. Bár nyilván ő a húzónév, rajta kívül azért felbukkan még a vásznon Pedro Pascal (Narcos, Trónok harca, A Nagy Fal), Bill Pullman (Űrgolyhók, A függetlenség napja) és Melissa Leo (Feledés, The Fighter - A harcos) is. Mutatjuk az első ízelítőt belőle: 

A védelmező 2. augusztus 16-án kerülhet a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.