Hirdetés

Végtelenül látványos előzetest kapott Brad Pitt űrutazása

|

Itt tényleg nem csak üres marketing duma, hogy ezt a filmet a lehető legnagyobb vásznon kell látni.

Hirdetés

Brad Pitt szeptember közepén érkező sci-fije az Ad Astra - Út a csillagokba már a legutóbbi előzetesével is egy kifejezetten látványos, mégis meglepően személyes történetet ígért, melynek legfrissebb kedvcsinálója most ez előbbire helyezi a hangsúlyt. Pontosabban azokra az audióvizuális előnyökre, amiket csakis egy IMAX teremben lesz lehetőségünk megtapasztalni. 

Hirdetés

A filmet rendező James Gray a Collidernek korábban úgy nyilatkozott, miszerint az Ad Astra forgatása közben nem titkolt célja volt, hogy a filmjében látható űrutazást olyannyira valósághűen ábrázolja, amelyre még nem volt példa egyetlen hasonló alkotásban sem. Hogy ez végül valóban sikerült-e neki, arról majd csak a szeptember 19-én esedékes premier után bizonyosodhatunk meg. A főszerepekben Brad Pitt mellett olyan sztárok teszik még tiszteletüket, mint Liv Tyler, Donald Sutherland és Ruth Negga.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.