Hirdetés

Adam Driver új filmjének előzetese még titeket is meg fog lepni

|

A semmiből érkező 65 váratlanul a 2023-as év egyik legizgalmasabb projektjévé lépett elő.

Hirdetés

Mondhatnánk, hogy nincs új a nap alatt, hiszen manapság kevés filmprojekt tud igazi meglepetést nyújtani a filmipar állandó hírfogyasztói számára. Ez leginkább annak köszönhető, hogy már jóval a forgatás megkezdése előtt körvonalazódik a soron következő projekt, és annak első előzetese már kevés újjal tud kecsegtetni.

Hirdetés

Azért alkalomadtán még a 2020-as években is előfordul olyasmi, hogy egy készülőben lévő filmprojektről szinte csak a forgatás legvégén szerez tudomást a nagyérdemű - mint történt az a 2022-es Predator film, a Préda esetében is. Alig fél évvel később pedig itt az újabb meglepetésprojekt, mely Adam Driverrel a főszerepben fog érkezni jövő tavasszal a mozikba - remélhetőleg a hazaiakba is. Nézzétek meg alább, és lepődjetek meg úgy, mint mi!

A 65-ös címre keresztelt film trailere zseniálisan építi fel a semmiből a fő csapásirányt, és ügyesen tereli vakvágányra a néző kezdetleges következtetéseit. Amikor pedig már azt hisszük, hogy a 65 talán Driver űrhajójának egy titokzatos, 65-ös számú (szörny)utasára utalna, bevillan a 65 millió év felirat, és az ezzel kapcsolatos asszociációnk rögtön igazolást is nyer. A Sony láthatóan rögtön megpróbálkozik a Jurassic World által hagyott dinós űr betöltésével a filmvásznon, teszi mindezt a Hang nélkül íróival, illetve Sam Raimi producerkedésével, és ez a sci-fibe oltott prehisztorikus kaland az első kedvcsinálójával valószínűleg sokakat fog meggyőzni a mozis megtekintést illetően.

Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.