Hirdetés

Alien: Covenant prológus - ez történt Daviddel a Prometheus után

|

A kisfilm magyarázatot ad, hogy mi történt a két film között a Prometheus életben maradt tagjaival... többé kevésbé.

Hirdetés

Pár hét, és újra a xenomorfok nyáladzák össze a vásznakat, a 20th Century Fox pedig a Nemzetközi Alien Nap alkalmából (merthogy most már ilyen is van) közzétett egy újabb kisfilmet, amely most nem a Covenant legénységére koncentrál, hanem arra, hogy a Prometheus két megmaradt tagja, az android David (Michael Fassbender) és Dr. Shaw (Noomi Rapace) mivel is töltötte az időt, amíg meg nem érkeztek az Építészek/Teremtők bolygójára.

Hirdetés

A "The Crossing" (Az átkelés) címre keresztelt kisfilm az előzőhöz hasonlóan nem - vagy nem egészében, ebben a formájában - fog szerepelni Ridley Scott filmjében, de magyarázatot kapunk arra, hogy David hogyan kapta vissza a fejét és Shaw hol lehet a Covenant történései alatt, valamint azt, hogy a Teremtőkre nem sok jó vár a későbbiekben. Egyelőre kicsit érthetetlennek látszik, hogy ez a hivatalos előzményfilm miért nem fért bele a filmbe, de reméljük, hogy Ridley Scott és csapata rácáfol a kétkedőkre.

Ezzel együtt kijött még egy fél perces kis forgatási szösszenet az HBO-tól, amelyben a színészek nagy lelkesen nyilatkoznak és animatronikus bábok is feltűnnek, jelezve, hogy nem minden lesz CGI. Az Alien: Covenant május 19.-étől lesz látható a mozikban, a főbb szerepekben Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo, valamint Noomi Rapace és Guy Pearce.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.